TOELATING TOT HET ZIEKENHUIS

Deze pagina helpt patiënten zich voor te bereiden op hun reis
Staatsburgers van de volgende landen
ondergaat momenteel een behandeling
REISBEPERKINGEN COVID-19
GANG VAN ZAKEN BIJ BINNENKOMST VANUIT / VIA
GROENE LIJST LANDEN
Toeristenvisum / 90 dagen verblijf / dubbele binnenkomst

Momenteel geeft dit type visum het meeste profijt aan burgers van landen met een gunstige epidemiologische situatie en een open reguliere vluchtverbinding met Rusland.
Voucher voor toeristenvisum kan in één dag worden uitgegeven.
RODE LIJST LANDEN
Zakelijk visum / 90 dagen verblijf / dubbele binnenkomst

Burgers die aankomen uit landen met opgeschorte reguliere vluchten kunnen het land binnenkomen voor medische behandeling. De volgende toegangsgronden kunnen alleen worden bevestigd als u bent uitgenodigd door een medische instelling met een zakenvisum.
PCR-TEST VOOR HET INSCHRIJVEN
PCR-testen voordat u aan boord gaat van een vliegtuig naar Rusland

Buitenlanders die in Rusland aankomen, inclusief transitpassagiers, moeten een COVID-19 (PCR)-testresultaat verstrekken dat minder dan 48 uur voorafgaand aan de reis is gedateerd.
PCR-TEST NA AANKOMST
PCR-testen in het ziekenhuis, direct voor opname

Onze chauffeur zal u ontmoeten op de luchthaven en u naar het ziekenhuislaboratorium brengen voor pre-opname PCR-tests. De verwerking duurt minder dan drie uur.
STAP-VOOR-STAP GIDS
1
PLAN UW REISDATUMS
Het voordeligste is het verkrijgen van een toeristenvisum voor 3 maanden met een dubbele binnenkomst. Om fouten bij het berekenen van de duur van uw verblijf voor een visum te voorkomen, raden we aan om een online aanvraag te gebruiken om de duur tussen twee data te berekenen (binnenkomst en vertrek) En vergeet niet de einddatum mee te nemen in je berekening! (1 dag toegevoegd)
Online calculator van duur tussen twee datums
2
BOEK UW VLIEGTICKETS
Moskou wordt bediend door meer dan tien luchthavens, verscheidene zijn internationaal:
1. Sheremetyevo Airport Terminals D, C, F, (SVO-C, SVO-D, SVO-F)
2. Luchthaven Domodedovo (DME)
3. Vnukovo Luchthaven Terminal A (VKO-A)
4. Vnukovo Luchthaven Terminal B (VKO-B)
Ze bevinden zich allemaal buiten de stad, op ongeveer dezelfde afstand van het ziekenhuis, dus u kunt ze allemaal kiezen.
Ziekenhuis op Google Maps
3
HOTEL RESERVERING
We raden af om appartementen in de particuliere sector te huren, vanwege een mogelijke discrepantie tussen de opgegeven staat en de kosten. Er zijn een paar hotels die het meest populair zijn bij onze patiënten:
1. Izmailovo-hotelcomplex
(Gemiddelde afstand, kosten & appartementen)
2. Hotel Pervomayskaya
Gelegen in dezelfde straat als Ziekenhuis
(Lage kosten, appartementen zijn onder het gemiddelde)
3. Mercure Hotel Baumanskaya
Gelegen in het midden tussen het ziekenhuis en het centrum van Moskou. Het duurt meer dan 30 minuten om bij het ziekenhuis te komen.
(Extra kosten & staat van appartementen)

Website Booking.com
4
VISUM UITNODIGING
Het is het belangrijkste document voor het verkrijgen van een visum.
Visumuitnodiging kan in het registratieformulier worden besteld door eenvoudigweg het vakje aan te vinken (paspoortafbeelding vereist) Maar voor het invullen, controleert u de dichtstbijzijnde locatie van de Russische ambassade, u moet de naam van de stad aangeven waar uw uitnodiging in behandeling wordt genomen.
De uitnodiging voor de patiënt is gratis, de verwerkingstijd kan variëren van 1 tot 14 dagen, dit is afhankelijk van het land en het type visum.

Gezinsleden van de patiënt en begeleiders kunnen een uitnodiging voor een visum bestellen met hetzelfde formulier onder vermelding van het identificatienummer van de patiënt. Kosten van diensten voor begeleidende personen zullen worden toegevoegd aan het totale bedrag van het contract.
De pagina van Russische Visa Support
5
REGISTRATIEFORMULIER
Alle bezoekers die het ziekenhuis willen bezoeken, moeten zich registreren, maar de eerste persoon die de aanvraag moet invullen, is de patiënt!
De informatie die in het formulier wordt verstrekt, wordt beschermd door een privacybeleid en zal worden gebruikt voor het opstellen van het contract, een uitnodiging voor een visum, een bezoekerspas en andere organisatorische kwesties.
Het aangemaakte profiel(id-nummer) en de voorwaarden voor het verwerken van de uitnodiging voor het visum worden naar het opgegeven e-mailadres verzonden.
Let op de toepassingstips in de vervolgkeuzelijst boven het formulier
Link naar inschrijfformulier
6
CONTRACT & BETALING
Er zijn voorzieningen getroffen die rekening houden met alle noodzakelijke voorwaarden voor de succesvolle uitvoering van het behandelingsprogramma voor een buitenlander die zonder aanvullende hulp of begeleiding arriveert.
De prijs van het contract is vast en omvat alle noodzakelijke voorwaarden:
Pre-transplantatieonderzoeken, inclusief niet-kernziekten en IC-procedures indien nodig. Accommodatie & 24/7 observatie door gekwalificeerd en ervaren medisch team van het multidisciplinaire ziekenhuis. Voeding en zorg worden afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Visa & boekingsassistentie, ontvangst en transfers zijn ook inbegrepen, dus het enige dat overblijft voor de persoon - is het kopen van retourtickets.

Contract en betalingsprocedure
7
AANVRAAG VISUM
Pas nadat u een uitnodiging heeft ontvangen met de gegevens van de uitnodigende partij, kunt u een visumaanvraag indienen op de website van de Russische consulaire afdeling.
U dient alle details te specificeren in strikte overeenstemming met de details vermeld in uw uitnodiging.
Online visumaanvraag voor Rusland
8
AANKOMST TRANSFER
Nadat u uw e-tickets heeft ontvangen, dient u de transfer aanvraag in te vullen.
Deze actie is noodzakelijk ongeacht of u uw e-tickets al naar de ziekenhuisadministratie hebt gestuurd of niet.
Komt u samen en op dezelfde vlucht aan met uw gezinsleden, dan moet de aanvraag alleen namens de patiënt worden ingediend.
We volgen uw vlucht online, dus maakt u zich geen zorgen als deze vertraging heeft. Onze chauffeur zal u ontmoeten met een bord met uw naam.
Migratiekaart zal worden verstrekt bij de paspoortcontrole op de luchthaven van Moskou.
Regel uw ontmoeting en transfer
9
TOELATING TOT HET ZIEKENHUIS
Opname in het ziekenhuis op de afgesproken dag is toegestaan van 09.00 uur tot 21.00 uur.
Als u eerder bent aangekomen, wordt u op de opnamedatum opgehaald bij het hotel waar u verblijft. (Ophaaltijd weet u van de administratie, meestal is het 11:59 uur)

Vanwege de wereldwijde pandemie zijn er geen bezoekers toegestaan op het grondgebied van het ziekenhuis!
10
Het komt vaak voor dat patiënten hun ticket wijzigen op zoek naar een meer geschikte vlucht of geschikte vertrektijd.
Als uw vliegtickets zijn gewijzigd, neem dan gewoon contact op met de ziekenhuisadministratie of voltooi de aanvraag voor de transfer van de patiënt door het vakje met de details van de terugvlucht aan te vinken.
Gebruik de directe transferapplicatie om een ontmoeting met uw gezinsleden te regelen. Onze professionele chauffeurs ontmoeten uw bezoekers graag en brengen ze rechtstreeks naar uw kamer.

AHSCT RUSSIA
AHSCT RUSSIA © Alle rechten voorbehouden.
Free counters!
Dr.Fedorenko
Close
Please leave your question in the form below
Dr. Fedorenko zal per e-mail reageren, bedankt!
Aarzel niet om contact op te nemen
We kijken ernaar uit om uw vertrouwen te rechtvaardigen
Tekstgebied
Feedback formulier