De belangrijkste voordelen van keuze:

WAAROM HSCT RUSLAND?

DE MEEST |
MULTIDISCIPLINAIRE MEDISCHE INSTELLING
NATIONAAL MEDISCH EN CHIRURGISCH CENTRUM
National Scientific Facility behoort tot Federal Strategic Objects en bevindt zich in het gesloten gebied aan de rand van de stad Moskou. Volledig autonoom medisch complex bestaat uit achttien gespecialiseerde afdelingen onder toezicht van eigen onderhoudsinfrastructuur - het is als een kleine stad in een grote stad, die hoogwaardige medische zorg biedt op basis van het gebruik van moderne hightech methoden voor diagnose, behandeling, revalidatie en preventie .
DE LIJST VAN AFDELINGEN
1. Afdeling cardiovasculaire chirurgie
2. Afdeling diagnostische en operatieve endoscopie
3. Afdeling gastro-enterologie
4. Afdeling gynaecologie
5. Afdeling maxillofaciale chirurgie
6. Afdeling medische revalidatie
7. Afdeling neurologie en klinische neurofysiologie
8. Afdeling chirurgie №1
9. Afdeling chirurgische behandeling van complexe hartritmestoornissen en pacing
10. Afdeling traumatologie en orthopedie №1
11. Afdeling traumatologie en orthopedie №2
12. Afdeling echografie en röntgenchirurgische methoden voor diagnose en behandeling
13. Afdeling röntgenchirurgische methoden voor diagnose en behandeling
14. Afdeling hematologie, chemotherapie tegen tumoren en beenmergtransplantatie
15. Afdeling Neurochirurgie №1
16. Afdeling Neurochirurgie №2
17. Oogheelkundig centrum
18. Afdeling neurologie voor patiënten met cerebrale circulatiestoornissen
Een unieke kans om de meeste gezondheidsproblemen in één instelling op te lossen, met behulp, in de eerste plaats, van een alomvattende benadering van de behandeling van ziekten en de gevestigde interactie van hooggekwalificeerde specialisten door bijna alle hoofdrichtingen van de medische wetenschap.
AFDELING HEMATOLOGIE EN CELTHERAPIE
Een ultramoderne behandeling
Hematologische, oncologische en auto-immuunziekten

Deze afdeling voert meer dan 200 verschillende soorten hematopoëtische stamceltransplantaties uit
BEHANDELING BINNENSHUIS
De patiënt hoeft de afdeling niet te verlaten tijdens het gehele behandelprogramma - wij zijn van mening dat deze aandoening erg belangrijk is voor het succesvol afronden van het behandelprogramma.

De huisvestingsnormen en kwaliteit van de medische zorg op de afdeling zijn minstens gelijk aan die van toonaangevende Amerikaanse en West-Europese medische centra.

Elk ziekenhuisteam zorgt dagelijks voor de gezondheid en positieve stemming van de patiënt en is oprecht van mening dat transplantatie van perifere hematopoëtische stamcellen de kortste weg naar herstel is.
Water, binnenlucht en alle oppervlakken zijn steriel. Tijdens de isolatieperiode is er geen bezoek toegelaten.
 • Isolatiekamers — uitgerust met speciale lucht- en waterzuiveringssystemen die zijn ontworpen voor beenmergtransplantatie bij een breed scala aan ziekten (lymfomen, myeloom, leukemieën, lymfogranulomatose, enz.), Behandeling van patiënten met ernstige aandoeningen van het immuunsysteem, om het risico te elimineren van infectieuze besmetting patiënt met micro-organismen.

 • Geïntegreerde autonome zuiveringssystemen - zorgen voor een constante toevoer van steriele lucht en water, waardoor een aparte omgeving binnen de afdeling ontstaat.

 • Strikt aseptisch protocol - betekent het gebruik van praktijken en procedures om besmetting door ziekteverwekkers te voorkomen. Het gaat om het toepassen van de strengste regels om het risico op infectie te minimaliseren.
  №1 in MS
  DE GROOTSTE SINGLE CENTER-ERVARING TER WERELD
  16
  Jaren
  Onze opgebouwde ervaring is 16 jaar follow-up waarbij stamceltransplantatie wordt toegepast bij de behandeling van auto-immuunziekten.
  3000
  Patiënten
  Op onze afdeling ondergingen meer dan anderhalfduizend patiënten deze therapie met autologe hematopoëtische stamceltransplantatie.
  75-95%
  Doeltreffendheid
  De mate van MS-stabilisatie van onze patiënten is ongeveer 75-90% na transplantatie en 90-95% tijdens de follow-upperiode voor RRMS
  16 jaar ervaring
  MEER DAN 3000 PATIENTEN
  ONDERGAAN THERAPIE MET HSCT IN ONZE AFDELING
  ENORME ERVARING - MAXIMALE VERBETERING
  Het protocol upgraden
  Ons academisch ziekenhuis heeft altijd een academische, sterk wetenschappelijke benadering gevolgd op het gebied van medische dienstverlening. Ze zijn altijd gebaseerd op de patiënt en zijn interesses.
  Om aan deze strikte principes te voldoen, volgen we de ontwikkeling van medische en farmaceutische technologieën. Bovendien volgen we strikt de Russische en internationale voorschriften voor het doorvoeren van dergelijke wijzigingen. Ja, dat zou waarschijnlijk een goede plek zijn om te beginnen.
  Bij het nemen van een beslissing over de invoering van wijzigingen in het huidige protocol, is de relevante beslissing onderworpen aan deskundige evaluatie door de medische gemeenschap met de betrokkenheid van specialisten uit alle gerelateerde vakgebieden. Wijzigingen worden alleen geaccepteerd in het geval van een positieve conclusie van elke specialist.
  Maar ook daarna worden de wijzigingen door ons geleidelijk doorgevoerd, waarbij we voortdurend worden gecontroleerd op efficiëntie en veiligheid. Deze keer was geen uitzondering, integendeel, wetenschappelijk en praktisch onderzoek werd meerdere keren herhaald, rekening houdend met alle mogelijke scenario's.
  Wat hebben we in eenvoudige bewoordingen veranderd?
  We hebben de behandeling nog effectiever en veiliger gemaakt.
  - Nu wordt de conditioneringsperiode gekenmerkt door nog minder toxiciteit, wat betekent dat de herstelperiode ook is verkort.
  Ook het aantal mogelijke complicaties is proportioneel afgenomen.
  - We hebben het aantal patiënten uitgebreid dat alleen in ons ziekenhuis HSCT kan krijgen, door patiënten met een hoge EDSS op te nemen.
  Er is enorm veel werk verzet om de veiligheid en effectiviteit van het behandelprotocol te verbeteren en we kijken uit naar uw evaluatie.
  DE BESTE CONTRACTVOORWAARDEN
  All-inclusive contract is uw garantie voor succes en dekt elke onvoorziene situatie.
  Er werden voorzieningen getroffen die rekening hielden met alle noodzakelijke voorwaarden voor de succesvolle uitvoering van het behandelingsprogramma voor een buitenlander die zonder aanvullende hulp of begeleiding arriveerde.
  De prijs van het contract is vast en omvat alle noodzakelijke voorwaarden:
  Pre-transplantatieonderzoeken, inclusief niet-kernziekten en IC-procedures indien nodig. Accommodatie & 24/7 observatie door gekwalificeerd en ervaren medisch team van het multidisciplinaire ziekenhuis. Voeding en zorg worden afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Visa & boekingsassistentie, ontmoeten en transfers zijn ook inbegrepen, dus het enige dat overblijft voor de persoon - is het kopen van retourtickets.

  Uw goede humeur en zelfvertrouwen is een van de componenten van een succesvolle behandeling. De implementatie ervan begint voor ons vanaf de dag dat u de vragenlijst heeft ingevuld.
  Juridische Mogelijkheid en Bescherming
  Het verstrekken van een pakket juridische overeenkomsten en alle benodigde documentatie om buitenlandse burgers op het grondgebied van de Russische Federatie de mogelijkheid te bieden om op een passende manier en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving medische diensten te ontvangen.
  Counseling en lokalisatie van medische dossiers
  Het verlenen van assistentie en begeleiding bij een medische keuringsprocedure en daaropvolgende behandeling bij een gespecialiseerde medische instelling in de Russische Federatie.
  Lokalisatie van medische dossiers, tests, gespecialiseerde rapporten en andere documenten door een gespecialiseerde organisatie in te schakelen.
  Het verstrekken van relevante informatie aan de patiënt, om een onafhankelijke beslissing te nemen, rekening houdend met geanalyseerde medische dossiers en rapporten over de resultaten van ingevulde formulieren & vragenlijsten.
  Gegarandeerde financiële verzekering en vertrouwen
  De benodigde middelen voor betaling van de behandeling worden op de rekening gereserveerd en pas na aanvang van de behandeling afgeschreven.
  Alle ondersteunende diensten voor de patiënt en naasten worden altijd vooraf geleverd.
  Wij onderbreken de behandeling nooit bij te late betaling.
  Hulp bij het afgeven van een visum
  Het Russische Visa Support-team is een erkend expert en innovator op het gebied van kwalitatieve en professionele visumverwerking in elk land en zelfs in moeilijke gevallen. Wij zijn altijd op de hoogte van de veranderende paspoort- en visumregels en nieuwe eisen voor de aanvrager.
  Door de jaren heen zijn we trouw gebleven aan onze principes, die gebaseerd zijn op vijf kernwaarden: innovatie, professionaliteit, efficiënte en onmiskenbare volbrenging van de taken van de klant, eersteklas kwaliteit van de geleverde diensten in alle stadia van het werk, verantwoordelijkheid voor het vervullen van onze volledige verplichtingen.
  We streven ernaar om mensen altijd te helpen bij de uitvoering van hun plannen, waardoor nieuwe kansen voor hen ontstaan. We moedigen het leven van onze klanten aan om helderder en zinvoller te worden, vol onvergetelijke indrukken.
  Wettelijke verantwoordelijkheid voor buitenlanders
  Verplichting om ervoor te zorgen dat de uitgenodigde persoon de verblijfsregels voor de buitenlandse burgers op het grondgebied van de Russische Federatie naleeft, en het nemen van alle kosten, indien nodig, die verband houden met het tijdelijke verblijf van de uitgenodigde persoon, zijn tijdige overdracht en vertrek buiten het grondgebied van de Russische Federatie.
  Accommodatie assistentie
  Om eventuele moeilijkheden voor patiënten en de begeleiders te vermijden, die verband houden met online boeken met vooruitbetaling en soms zelfs met het slecht uitvoeren van de gevraagde accommodatievoorwaarden Ons bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met een aantal hotels in de buurt tegen speciale voorwaarden, wat de mogelijkheid garandeert om de meest geschikte accommodatie voor u te kiezen tegen de beste prijs en voorwaarden.
  Geavanceerde overstapservice.
  Professionele Engelssprekende chauffeurs zijn onze verzekering voor uw veiligheid en comfort. Uw zelfverzekerde begeleiding en vriendelijke ondersteuning, maakt van elke eenvoudige reis een kleine tour.
  Er werd een hecht team gecreëerd om moeilijkheden het hoofd te bieden.
  Reserveren en garanderen van de toelatingsdatum.
  Het afsluiten van een reisannuleringsverzekering.
  Het afhandelen van alle alledaagse zaken die zich voordoen tijdens uw verblijf in de Russische Federatie (internetverbinding, maaltijden rekening houdend met de voorkeuren van de patiënt,
  levering van hygiënische producten voor medische doeleinden, enz.)
  We communiceren met de patiënt in alle stadia in de 24/7 modus voor, tijdens en na de behandeling.
  AHSCT RUSSIA
  AHSCT RUSSIA © Alle rechten voorbehouden.
  Free counters!
  Dr.Fedorenko
  Close
  Please leave your question in the form below
  Dr. Fedorenko zal per e-mail reageren, bedankt!
  Aarzel niet om contact op te nemen
  We kijken ernaar uit om uw vertrouwen te rechtvaardigen
  Tekstgebied
  Feedback formulier