INFORMATION

CONTRACT & BETALING

Voor patiënten die zijn goedgekeurd voor behandeling
ALL inclusive contract
Het contract is uw garantie tegen elke onvoorziene situatie. De implementatie van de voorwaarden begint voor ons vanaf de dag dat u de vragenlijst heeft ingevuld. We wegen de risico's en voordelen van transplantatie zorgvuldig af in elk individueel geval. Contractbepalingen werden gecreëerd rekening houdend met alle noodzakelijke voorwaarden voor de succesvolle uitvoering van het behandelingsprogramma voor een buitenlander die zonder aanvullende hulp of begeleider arriveert. De prijs van het contract is vast en omvat alle noodzakelijke voorwaarden: Pre-transplantatieonderzoeken, inclusief niet-kernziekten en IC-procedures indien nodig. Accommodatie & 24/7 observatie door gekwalificeerd en ervaren medisch team van het multidisciplinaire ziekenhuis. Voeding en zorg worden afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Visa & boekingsassistentie, vergadering en transfers zijn ook inbegrepen, dus het enige dat overblijft voor de persoon - is het kopen van retourtickets. Uw goede humeur en zelfvertrouwen is een van de componenten van een succesvolle behandeling.
Juridische Mogelijkheid en Bescherming
Het verstrekken van een pakket juridische overeenkomsten en alle benodigde documentatie om buitenlandse burgers op het grondgebied van de Russische Federatie de mogelijkheid te bieden om op een passende manier en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving medische diensten te ontvangen.
Counseling en lokalisatie van medische dossiers
Het verlenen van assistentie en begeleiding bij een medische keuringsprocedure en daaropvolgende behandeling bij een gespecialiseerde medische instelling in de Russische Federatie.
Lokalisatie van medische dossiers, tests, gespecialiseerde rapporten en andere documenten door een gespecialiseerde organisatie in te schakelen.
Het verstrekken van relevante informatie aan de patiënt, om een onafhankelijke beslissing te nemen, rekening houdend met geanalyseerde medische dossiers en rapporten over de resultaten van ingevulde formulieren & vragenlijsten.
Gegarandeerde financiële verzekering en vertrouwen
De benodigde middelen voor betaling van de behandeling worden op de rekening gereserveerd en pas na aanvang van de behandeling afgeschreven.
Alle ondersteunende diensten voor de patiënt en naasten worden altijd vooraf geleverd.
Wij onderbreken de behandeling nooit bij te late betaling.
Hulp bij het afgeven van een visum
Het Russische Visa Support-team is een erkend expert en innovator op het gebied van kwalitatieve en professionele visumverwerking in elk land en zelfs in moeilijke gevallen. Wij zijn altijd op de hoogte van de veranderende paspoort- en visumregels en nieuwe eisen voor de aanvrager.
Door de jaren heen zijn we trouw gebleven aan onze principes, die gebaseerd zijn op vijf kernwaarden: innovatie, professionaliteit, efficiënte en onmiskenbare volbrenging van de taken van de klant, eersteklas kwaliteit van de geleverde diensten in alle stadia van het werk, verantwoordelijkheid voor het vervullen van onze volledige verplichtingen.
We streven ernaar om mensen altijd te helpen bij de uitvoering van hun plannen, waardoor nieuwe kansen voor hen ontstaan. We moedigen het leven van onze klanten aan om helderder en zinvoller te worden, vol onvergetelijke indrukken.
Wettelijke verantwoordelijkheid voor buitenlanders
Verplichting om ervoor te zorgen dat de uitgenodigde persoon de verblijfsregels voor de buitenlandse burgers op het grondgebied van de Russische Federatie naleeft, en het nemen van alle kosten, indien nodig, die verband houden met het tijdelijke verblijf van de uitgenodigde persoon, zijn tijdige overdracht en vertrek buiten het grondgebied van de Russische Federatie.
Accommodatie assistentie
Om eventuele moeilijkheden voor patiënten en de begeleiders te vermijden, die verband houden met online boeken met vooruitbetaling en soms zelfs met het slecht uitvoeren van de gevraagde accommodatievoorwaarden Ons bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met een aantal hotels in de buurt tegen speciale voorwaarden, wat de mogelijkheid garandeert om de meest geschikte accommodatie voor u te kiezen tegen de beste prijs en voorwaarden.
Geavanceerde overstapservice.
Professionele Engelssprekende chauffeurs zijn onze verzekering voor uw veiligheid en comfort. Uw zelfverzekerde begeleiding en vriendelijke ondersteuning, maakt van elke eenvoudige reis een kleine tour.
Er werd een hecht team gecreëerd om moeilijkheden het hoofd te bieden.
Reserveren en garanderen van de toelatingsdatum.
Het afsluiten van een reisannuleringsverzekering.
Het afhandelen van alle alledaagse zaken die zich voordoen tijdens uw verblijf in de Russische Federatie (internetverbinding, maaltijden rekening houdend met de voorkeuren van de patiënt,
levering van hygiënische producten voor medische doeleinden, enz.)
We communiceren met de patiënt in alle stadia in de 24/7 modus voor, tijdens en na de behandeling.
Dekking van kosten in geval van Covid-19-infectie
De dekking is geldig als u tijdens de behandeling in het ziekenhuis een besmetting met het coronavirus heeft opgelopen. Als bevestiging is een positief resultaat van een PCR-test vereist. De datum van afname van biomateriaal mag niet eerder zijn dan een dag na de afgesproken opnamedatum en niet later dan een dag voor de officiële ontslagdatum uit het ziekenhuis. Het contract dekt medisch vervoer, poliklinische of klinische behandeling voor een bedrag van maximaal 100.000 US dollar.
De kosten van het contract zijn 47.000 euro
Beste patiënten, aangewezen voor opname in maart 2022, de kosten van het contract zijn gestegen.

De stijging hangt vooral samen met wijzigingen in het behandelprotocol.
Nieuw protocol combineert de beste balans tussen effectiviteit en toxiciteit. Het protocol is gebaseerd op een combinatie van cyclofosfamide (2 dagen) en fludarabine (6 dagen). Deze hoge dosis chemotherapie maakt het mogelijk om alle auto-immuuncellen volledig uit te roeien, waarbij de hoogste effectiviteit wordt verenigd met bijna nul toxiciteit. Dit is echt een nieuwe patiëntgerichte risico-adaptieve benadering.
Kijk voor meer informatie over het nieuwe protocol naar de laatste webinar met Dr.Fedorenko.
De pandemie heeft bestaande workflows veranderd en nieuwe toegevoegd, waardoor de kosten zijn gestegen. Migratieregelgeving verandert voortdurend en de verwerking bij binnenkomst is aanzienlijk duurder en gecompliceerder geworden. Door de wereldwijde inflatie zijn de logistieke kosten van het importeren van medicijnen en medische producten enorm gestegen. Epidemiologische vereisten en praktijkervaring hebben ertoe geleid dat we de verwerkingsvoorwaarden van het onderzoek hebben herzien van poliklinisch naar klinisch. De patiënt brengt een verplichte quarantaine van 5 dagen door, ondergaat een medisch onderzoek in het ziekenhuis, in plaats van elke dag terug te keren naar het hotel. Het is winstgevender en veiliger. Ook dekt een nieuw contract alle kosten in het geval van een besmetting met het coronavirus. We begrijpen hoe moeilijk het is om vandaag de dag aan het geld te komen voor de behandeling en we hebben er alles aan gedaan om de prijsstijging zo lang mogelijk laag te houden.
Dien het ondertekende contract in via het onderstaande formulier
UPLOADER-FORMULIER
Welke papieren kunnen nodig zijn?
Tijdens de voorbereiding en op weg naar Rusland.
GETEKENDE OVEREENKOMST
Om de doelen van uw reis voor te bereiden en uit te voeren met het oog op de behandeling, moet het dienstverlenende bedrijf namens u een breed scala aan diensten en praktische acties uitvoeren.
Als u een aanbetaling doet zonder het contract in de juiste vorm te verstrekken, zal de bank uw geld terugbetalen en verliest u tijd en geld dat wordt afgeschreven voor de commissie voor de terugbetaling.
Let daarom op de vereisten voor een kopie van de ondertekende overeenkomst:
1. Print de overeenkomst in kleur.
2. Onderteken het alleen met blauwe inkt.
3. Maak een kleurenscan van alle pagina's van het ondertekende document. (Foto's van de overeenkomst worden niet geaccepteerd)
4. Dien het contract in bij het patiëntenprofiel met behulp van het online formulier op de website.
PASPOORT KOPIE
Foto's van het paspoort worden niet geaccepteerd - alleen scannen in kleur is vereist!
De kopie wordt geweigerd in gevallen waarin het paspoort buiten beeld is of schittering aanwezig is.
Beide pagina's van het paspoort, inclusief de randen, moeten worden weergegeven zonder dat vingers en vreemde voorwerpen de afbeelding overlappen.
VERBLIJFSVERGUNNING
Een kleurenkopie van het document kan nodig zijn bij het maken van een uitnodiging, als u een visum ontvangt op het grondgebied van een vreemd land.
Het bureau neemt de kosten van notariële vertaling en apostille van documenten voor haar rekening.
VISA KOPIE
Nadat u uw visum heeft ontvangen, maakt u een kopie en voegt u deze toe aan uw profiel met behulp van het onderstaande formulier.
Een kopie van het ontvangen visum is vereist om een aanvraag op te stellen voor opname in de lijst voor het overschrijden van de grens op het gecentraliseerde portaal van openbare diensten, tijdens de periode van beperkingen op binnenkomst in de Russische Federatie.
Dit document is ook vereist in geval van overschrijding van de verblijfsduur in het land en andere situaties die verband houden met migratiewetgeving.
ONDERTEKENDE VERKLARING
Het agentuurcontract wordt gesloten met de patiënt, hij is dus de officiële betaler.
Maar de praktijk leert dat de aanbetaling in het kader van het contract vaak wordt gedaan door familieleden of dat het geld uit het fonds van het bedrijf komt dat donaties inzamelt.
Om restitutie van uw aanbetaling te voorkomen, moeten we in dergelijke gevallen de Bank onmiddellijk een namens u opgestelde verklaring verstrekken waarin de gegevens worden bevestigd van een derde partij die optreedt als betaler in het kader van uw contract.
Een voorbeeld van een verklaring wordt samen met de betalingsgegevens bij de brief gevoegd.
BETALINGSOPDRACHT
Nadat het geld is verzonden, ontvangt u een betalingsbevestiging van uw bank.
Maak een kopie of foto van deze bevestiging en verstuur deze via het formulier op de website.
AANKOMST E-TICKET
Vergeet niet om de transferaanvraag voor vertrek in te vullen.
Deze actie is vereist, ongeacht of je je tickets al hebt gemaild of niet.
Deze actie helpt misverstanden en andere ongemakkelijke situaties te voorkomen.
Als u problemen ondervindt met de aanvraag, kunt u uw e-tickets eenvoudig via het onderstaande formulier verzenden.
VERTREK E-TICKET
Bijna altijd, dichter bij ontslag, veranderen patiënten hun retourticket in een geschikter ticket.
We stellen tijdige informatie over het wijzigen van tickets op prijs via de app of het uploadformulier,
Bedankt!
DE VOLGORDE VAN BETALING
Beste klanten, let op de volgorde van betaling:
Het contract wordt enkele weken voor de opnamedatum in het ziekenhuis verstrekt.
Een aanbetaling van 100% van de contractprijs voor behandeling omvat de kosten van het medisch onderzoek, de behandeling en het bedrag van de aanvullende diensten die aan de begeleidende personen worden verleend.
Om problemen met internationale overmakingen te voorkomen, moeten alle financiële problemen worden opgelost voordat u naar Rusland reist.
De aanbetaling voor de behandeling moet vóór de in uw contract vermelde datum op de rekening van het bedrijf zijn bijgeschreven.
Het contract wordt als betaald beschouwd op de dag waarop het geld op de lopende rekening van het bedrijf wordt bijgeschreven.
De gemiddelde uitvoeringstijd van de transactie kan variëren van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van het land van de betaler en de bank.
Bij niet-betaling op de aangegeven datum wordt de vastgestelde toelatingsdatum automatisch vrijgegeven.
Bij een negatieve beslissing na het onderzoek in Moskou,
de betaling voor de tweede etappe zal binnen 5 werkdagen worden teruggestort.
Let op de valuta van het contract en de valuta's die beschikbaar zijn voor betaling. (Contractvaluta/Rekeningsvaluta)
Een voorbeeld van de betalingsopdracht zal de beschikbare valuta voor de lopende rekening aangeven.
In gevallen waarin de betalingsvaluta afwijkt van het contract:
(Bijvoorbeeld: de valuta van de rekening is Amerikaanse dollars)
Het equivalente bedrag voor betaling kan worden berekend met behulp van de kruiskoers tussen USD en EUR, vastgesteld op de dag van betaling.
Valuta kruistarief kan worden vastgesteld op de XE Currency Converter
Nadat het geld onze rekening heeft bereikt, ontvangt u een kennisgevingsbrief, waarin het overgeboekte bedrag met de valuta van betaling en het geaccepteerde bedrag in de valuta van het contract met omrekeningskoers worden vermeld.
AHSCT RUSSIA
AHSCT RUSSIA © Alle rechten voorbehouden.
Free counters!
Dr.Fedorenko
Close
Please leave your question in the form below
Dr. Fedorenko zal per e-mail reageren, bedankt!
Aarzel niet om contact op te nemen
We kijken ernaar uit om uw vertrouwen te rechtvaardigen
Tekstgebied
Feedback formulier