Najvažnije prednosti izbora

ZAŠTO HSCT RUSIJA?

Najefikasnija i najbezbednija metoda HSCT
Najiskusnija ustanova za HSCT na svetsvetu
Najpovoljniji uslovi ugovora
MULTIDISCIPLINARNA MEDICINSKA USTANOVA
""NACIONALNI MEDICINSKI I HIRURŠKI CENTAR""
Nacionalna naučna ustanova pripada Federalnim strateškim objektima i nalazi se na zatvorenom prostoru na periferiji Moskve. Potpuno autonomni medicinski kompleks sastoji se od osamnaest specijalizovanih odeljenja nadgledanih sopstvenom infrastrukturom održavanja - to je poput malog grada u velikom gradu koji pruža visokokvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na korišćenju savremenih visokotehnoloških metoda dijagnostike, lečenja, rehabilitacije i prevencije.
SPISAK ODELJENJA
1.Odeljenje kardiovaskularne hirurgije
2.Odeljenje dijagnostike i operativne endoskopije
3.Odeljenje gastroenterologije
4.Odeljenje ginekologije
5.Odeljenje maksilofacijalne hirurgije
6.Odeljenje medicinske rehabilitacije
7.Odeljenje neurologije i kliničke neurofiziologije
8.Odeljenje hirurgije br. 1
9.Odeljenje hirurškog lečenja složenih poremećaja srčanog ritma i pejsinga
10.Odeljenje traumatologije i ortopedije br. 1
11.Odeljenje traumatologije i ortopedije br. 2
12.Odeljenje ultrazvuka i rendgenskih hirurških metoda dijagnostike i lečenja
13.Odeljenje rendgenskih hirurških metoda dijagnostike i lečenja
14.Hematologija, hemioterapija antitumorskim lekovima i odeljenje za transplantaciju koštane srži
15.Neurohirurško odeljenje br. 1
16.Neurohirurško odeljenje br. 2
17.Centar za oftalmologiju
18.Odeljenje neurologije za pacijente sa poremećajima cerebralne cirkulacije
Jedinstvena prilika za rešavanje većine zdravstvenih problema u jednoj ustanovi, koristeći pre svega sveobuhvatan pristup lečenju bolesti i dobro uspostavljenu interakciju visoko kvalifikovanih stručnjaka iz gotovo svih glavnih oblasti medicinske nauke
LEČENJE U BOLNICI
Nije potrebno da pacijent napušta odeljenje tokom celog programa lečenja - smatramo da je ovo stanje vrlo važno za uspešno završavanje programa lečenja.

Standardi smeštaja i kvaliteta medicinske nege u odeljenju su barem jednaki vodećim američkim i zapadnoevropskim medicinskim centrima.

Svaki član bolničkog tima, brinući se svakodnevno o zdravlju pacijenta i pozitivnom raspoloženju, iskreno veruje da transplantacija perifernih hematopoetskih matičnih ćelija predstavlja najkraći put do oporavka.
Voda, unutrašnji vazduh i sve površine su sterilne. Posetioci nisu dozvoljeni tokom perioda izolacije.
 • Izolacione sobe - opremljene su posebnim sistemima za prečišćavanje vazduha i vode namenjenim transplantaciji koštane srži kod različitih bolesti (limfomi, mijelomi, leukemije, limfogranulomatoze itd.), lečenju pacijenata sa teškim poremećajima imunog sistema, kako bi se eliminisao rizik od zarazne kontaminacije pacijenta mikroorganizmima.

 • Integrisani autonomni sistem za prečišćavanje - obezbeđuje stalno snabdevanje sterilnim vazduhom i vodom, stvarajući posebno okruženje unutar odeljenja.

 • Strog aseptički protokol - podrazumeva primenu postupaka i procedura kako bi se sprečilo zagađenje patogenima. Uključuje primenu najstrožih pravila radi smanjenja rizika od infekcije.
  Broj 1 kod MS-a
  NAJVEĆE ISKUSTVO JEDNOG CENTRA NA SVETU
  16
  GODINA
  Naše akumulirano iskustvo je 16 godina praćenja primene transplantacije matičnih ćelija u lečenju autoimunih bolesti.
  3000
  Pacijenata
  Preko tri hiljade pacijenata prošlo je ovu terapiju autologne transplantacije hematopoetskih matičnih ćelija u našem odeljenju.
  75-95%
  Efikasnost
  Stopa stabilizacije MS kod naših pacijenata iznosi oko 75-90% nakon transplantacije i 90-95% tokom perioda praćenja kod RRMS.
  16 godina iskustva
  PREKO 3000 PACIJENATA
  JE PROŠLO TERAPIJU SA HSCT U NAŠEM ODELJENJU
  OGROMNO ISKUSTVO - MAKSIMALNO POBOLJŠANJE
  Unapređenje protokola
  Naša univerzitetska bolnica uvek se pridržavala akademskog, visoko naučnog pristupa u oblasti medicinskih usluga. Uvek smo se bazirali na pacijentu i njegovim interesima.
  Da bismo se pridržavali ovih strogih principa, pratimo razvoj medicinskih i farmaceutskih tehnologija. Takođe, strogo se pridržavamo ruskih i međunarodnih propisa o vršenju takvih promena. Da, to bi verovatno bio dobar početak.
  Prilikom donošenja odluke o uvođenju promena u postojeći protokol, relevantna odluka podleže stručnoj proceni medicinske zajednice uz angažovanje stručnjaka iz svih povezanih oblasti. Promene se prihvataju samo ako svaki stručnjak izda pozitivan zaključak.
  Ali čak i nakon toga, promene sprovodimo postepeno, uz stalno praćenje efikasnosti i sigurnosti. Ovaj put nije bio izuzetak, naprotiv, naučna i praktična istraživanja su ponovljena nekoliko puta, uzimajući u obzir sve moguće scenarije.
  Šta smo promenili, jednostavno rečeno?
  Učinili smo tretman još efikasnijim i sigurnijim.
  -Sada je period kondicioniranja karakterisan još manjom toksičnošću, što znači da je period oporavka takođe skraćen. -Broj mogućih komplikacija takođe se smanjio proporcionalno. -Proširili smo opseg pacijenata kojima se može pokazati HSCT samo u našoj bolnici, uključujući pacijente sa visokim EDSS.
  Učinjen je ogroman napor kako bi se poboljšala sigurnost i efikasnost protokola lečenja, i radujemo se vašoj oceni.

  AHSCT RUSSIA
  NAJBOLJI USLOVI UGOVORA
  Sveobuhvatni ugovor je vaša garancija za uspeh i pokriva sve nepredviđene situacije. Odredbe su kreirane uzimajući u obzir sve neophodne uslove za uspešno sprovođenje programa lečenja stranca, koji je stigao bez dodatne pomoći ili pratnje.
  Trošak ugovora je fiksan i obuhvata sve neophodne uslove:
  Predtransplantacijski pregledi uključujući i bolesti koje nisu u vezi sa osnovnom bolešću i postupke intenzivne nege ako je potrebno. Smeštaj i 24/7 nadzor kvalifikovanog i iskusnog medicinskog tima višedisciplinarne bolnice. Ishrana i nega prilagođene su individualnim potrebama svakog pacijenta. Pomoć u dobijanju vize, rezervacija, susreti i transferi takođe su uključeni, što znači da sve što je preostalo osobi je da kupi povratne avionske karte.

  Vaše dobro raspoloženje i samopouzdanje su jedan od ključnih elemenata uspešnog lečenja. Implementacija toga počinje od dana kada ste popunili upitnik.
  AHSCT RUSSIA
  RUSIJA, Moskva © Sva prava pridržana.
  Free counters!
  Dr.Fedorenko
  Close
  Molimo ostavite svoje pitanje u donjem obrascu
  Dr. Fedorenko će odgovoriti e-poštom, Hvala!